Αναφορές στενών συνεργατών αλλά και φίλων του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, δίνουν τροφή για νέα σχόλια και διατηρούν την υπόθεση ψηλά στην επικαιρότητα.

Ο κ. Πολυχρονόπουλος, που ελέγχεται για απάτη ύψους 600.000 ευρώ, παραμένει στη δίνη των αποκαλύψεων, με τον ίδιο να προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις με γραπτή του δήλωση, χωρίς όμως να κάνει την παραμικρή αναφορά στον τζόγο.

Στο Live News μίλησε ο πρώην εργοδότης του.

«Εγώ τον είχα στην δουλειά μου το 2008 για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Τότε είχα φτιάξει μία εταιρεία παροχής υπηρεσιών και πουλάγαμε συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας. Τον βρήκα από αγγελία. Είδα τις ικανότητες του στις πωλήσεις και τον έκανα υπεύθυνο τμήματος γιατί ήταν από τους καλύτερους πωλητές που είχα ποτέ. Ερχόταν με το πουκάμισο του, όπως έπρεπε για γραφείο, για να τον παρουσιάσεις», είπε αρχικά και συνέχισε, λέγοντας:

«Αυτός καθόταν μέχρι αργά στο γραφείο. Σε μία φάση μου έρχεται ένας λογαριασμός σταθερού τηλεφώνου, ο οποίος ήταν πενταπλάσιος από το κανονικό. Εγώ το έψαξα γιατί μου φάνηκε περίεργο και τελικά κατάλαβα ότι είχε καλέσει σε ροζ τηλέφωνο 090. Όταν το βρήκα αυτό, πήγαμε στον υπολογιστή του και ψάξαμε το ιστορικό, έμπαινε συνέχεια σε site με πορνογραφικό περιεχόμενο, σε online καζίνο και σε στοιχηματικές σελίδες».

Μάλιστα, όπως λέει, όταν τον ρώτησε, ο Κώστας Πολυχρονόπουλος τα παραδέχτηκε όλα.

«Όταν τον ρώτησα για όλα αυτά, τα παραδέχτηκε και μου είπε ότι δεν θα επαναληφθεί, όμως του εξήγησα ότι η συνεργασία μας δεν μπορεί να συνεχιστεί. Μάλιστα, είχαμε και έναν έντονο διάλογο. Του έλεγα να μου επιστρέψει το αυτοκίνητο και εκείνος έλεγε ότι το αυτοκίνητο είναι στην Αίγινα. Αφού τον πίεσα πολύ και του είπα να πάμε στην Αίγινα να το πάρουμε, παραδέχτηκε τελικά ότι το αυτοκίνητο ήταν δύο στενά παρακάτω από εκεί που βρισκόμασταν».

Ο πρώην εργοδότης του επισημαίνει πως ο Κώστας Πολυχρονόπουλος ήταν ένας εξαιρετικός πωλητής με πολλά προσόντα και ικανότητες.

«Είναι εξαιρετικός πωλητής. Ήξερε να πλασάρει τον εαυτό του, ήταν έξυπνος, έκοβε το μυαλό του, αλλά το μάτι του είχε πάντα κάτι το αρρωστημένο. Ήξερε να πουλήσει. Τα προσόντα υπήρχαν, αν ο άνθρωπος αυτός χρησιμοποιούσε τις ικανότητες που έχει για να βγάλει τα προς το ζην αυτή την στιγμή θα ήταν μεγάλο στέλεχος σε κάποια εταιρεία, αλλά ο άνθρωπος είχε διαστροφή, ήταν μυθομανής. Μετέτρεψε τον εαυτό του σε προϊόν, ήξερε να πουλάει πολύ καλά τον εαυτό του. Όταν τον είδα να πρωταγωνιστεί στα κανάλια ως ο ‘’καλός άνθρωπος, ο ταπεινός’’, αναρωτιόμουν πότε θα τον ανακαλύψουν».


Πηγή