Στη λεωφόρο Συγγρού, μετατοπίζεται το ενδιαφέρον των Αρχών, καθώς ελπίζουν πως και από εκεί θα βρεθούν στοιχεία που θα επιτρέψουν να αποτυπωθούν κάποιες διαδρομές του χρήματος που θα δείξουν τι γινόταν τελικά και τι όχι στην κουζίνα αλλά και στο ταμείο του «Άλλου Ανθρώπου».

Η εθελόντρια, Όλγα Δάλλα που έχει συνεργαστεί με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλου και την κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» μίλησε στο LIVE NEWS.

«Δεν τη γνώριζα αυτή την εταιρία. Εγώ του έλεγα να φτιάξει την εταιρία για να δικαιολογήσει τα χρήματα των δωρεών αλλά και να μπορεί να συνεργάζεται και με τα σούπερ μάρκετ, τα οποία χρειάζεται να κόψουν τιμολόγιο και δελτίο αποστολής. Αυτή η εταιρία προφανώς αυτό τον σκοπό ήθελε να πέτυχει. Για να έρθουν φορτηγά έπρεπε να υπάρχουν δελτίο αποστολής και αυτό ήταν πρόβλημα γιατί μεγάλες εταιρίες δεν μπορούσαν να κάνουν δωρεές γιατί δεν υπήρχε νομική μορφή. Από ότι ξέρω συσκεύαζε τα τρόφιμα. Τα φόρτωσε σε νταλίκα και πήγε στην Τουρκία. Το ίδιο έκανε και στην Ουκρανία», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Νιώθω μεγάλη απογοήτευση και αυτό που καταλαβαίνω είναι πως σε αυτή τη χώρα δεν λειτουργεί τίποτα. Ήταν μία οργάνωση τόσα χρόνια, χωρίς να πάει να την ελέγξει κανείς. Ό,τι γουστάρει κάνει ο καθένας. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχει επιτελείο να ελέγξει πριν δώσει το παράσημο; Πώς να ξέρουμε εμείς οι απλοί άνθρωποι;».


Πηγή