Δύο πολύ σημαντικές και μαζικές εκδηλώσεις για το μπάσκετ στη Βόρεια Ελλάδα έγιναν στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του πρόεδρου της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιου.

Συνοδευόμενος από τον general manager της Εθνικής Ανδρών και… παιδί του μπάσκετ της πόλης, Νίκο Ζήση, ο πρόεδρος της ΕΟΚ τίμησε με την παρουσία του τόσο την πίτα της Ε.ΚΑ.Σ.Θ, όσο και αυτή του γραφείου Βόρειας Ελλάδας του Σ.Ε.Π.Κ., του συνδέσμου Ελλήνων προπονητών.

Η Ένωση των σωματείων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε την ετήσια γιορτή της στο Ολυμπιακό μουσείο της πόλης, παρουσία πλήθος προσωπικοτήτων από τον χώρο του αθλητισμού, αλλά και όχι μόνο αυτού.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος απηύθυνε τον χαιρετισμό του από το βήμα, και μεταξύ άλλων εξήρε τη σημασία της συμβολής των ερασιτεχνικών σωματείων στην ανάπτυξη του μπάσκετ και υπογράμμισε πως κύρια αποστολή της ΕΟΚ είναι και θα είναι η ενίσχυσή της προσπάθειας τους.

Συνομίλησε με δόξες του ελληνικού μπάσκετ που ήταν επίσης στην εκδήλωση, παράγοντες σωματείων, γονείς αθλητών, όπως και ο Νίκος Ζήσης που ευχαρίστησε για τη συμπαράσταση όλων των Ελλήνων στην Εθνική Ομάδα και είχε την ευκαιρία να δει παλιούς συναθλητές και να μοιραστεί αναμνήσεις και προβληματισμούς με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη των Εθνικών ομάδων και του Ελληνικού Μπάσκετ.

ΕΟΚ
ΕΟΚ

Πηγη