Αναφορές στενών συνεργατών αλλά και φίλων του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, δίνουν τροφή για νέα σχόλια και διατηρούν την υπόθεση ψηλά στην επικαιρότητα.

Ο κ. Πολυχρονόπουλος, που ελέγχεται για απάτη ύψους 600.000 ευρώ, παραμένει στη δίνη των αποκαλύψεων, με τον ίδιο να προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις.

Στο Live News μίλησε ο πρώην εργοδότης του, ο οποίος αποκάλυψε πως τον απέλυσε καθώς διαπίστωσε πως τον έκλεβε.

«Εγώ τον είχα υπάλληλο το 2006/2007, ο οποίος έκανε πωλήσεις ως πωλητής. Ερχόταν στο σπίτι σας που θέλατε συναγερμό και ζητούσε μια προσφορά. Του είχαμε δώσει αυτοκίνητο, κινητό και ένα μπλοκ που αν έπαιρνε προκαταβολή, σας έδινε μια απόδειξη ότι έλαβε μια προκαταβολή. Εγώ κάθε βράδυ που ερχόταν, έπαιρνα το μπλοκάκι, έβαζα τα στοιχεία σας στο κομπιούτερ, έβαζα την προκαταβολή για όταν κόψω μια απόδειξη να συμψηφιστεί. Ένα βράδυ, μου λείπει κάποιος αριθμός από το μπλοκάκι», είπε αρχικά και συνέχισε, λέγοντας:

«Πολύ καλός πωλητής. Φαίνεται τα λαμόγια είναι καλοί πωλητές. Είναι ο μοναδικός που πέρασε (από τη δουλειά) και έπαιρνε προκαταβολές για συναγερμούς. Είχε τον τρόπο του. Ήξερε πώς να τον πείσει. Πούλαγε την εταιρεία, πούλαγε το προϊόν. Ήξερε, ήξερε. Κάποια στιγμή, έλειπε ένας αριθμός απόδειξης. ‘’Που είναι Κώστα;’’, ‘’Δεν ξέρω που είναι’’, ‘’Ρε Κώστα, τι έγινε κτλ’’ και ψάχνουμε το μπλοκ και το είχε αφαιρέσει. Του λέω ‘’Κώστα, τι έγινε; Φωνάζω την αστυνομία. Ποιος σου έχει δώσει προκαταβολή;’’. Ε, μου λέει, για 200 ευρώ κάνεις έτσι; Τελικά, μου είπε το όνομα ποιανού είναι για να πάμε να του βάλουμε το συναγερμό του ανθρώπου, είχε δώσει προκαταβολή και του λέω υπογράφεις την παραίτησή σου»

«Αν του δίνατε εσείς (χρήματα) και δεν σας έδινε απόδειξη, δεν το ξέρω. Μετά από πίεση, που του απέδειξα ότι να ‘’το φύλλο το έχεις κόψει’’, παραδέχτηκε ότι είχε πάρει 200 ευρώ και μου έδωσε τα στοιχεία. Κανένα 6μηνο (δούλευε). Πάω να πάρω το αυτοκίνητο, του λέω. Μου λέει ‘’να πάρω κάτι πράγματα που έχω’’. Κατεβαίνουμε κάτω, πήρε τα πράγματά του, πήρα τα κλειδιά και του λέω δώσε μου και το κινητό. Μου λέει ‘’να σβήσω κάποια πράγματα από το κινητό και να στο δώσω;’’. Ό,τι θέλεις του λέω και ανέβασέ το πάνω. Για να μην περιμένω, έφυγα εγώ. Κοιτάζω από το παράθυρο, είχε φύγει μαζί με το κινητό».

«Φέρουμε ευθύνη όλοι όσοι τον είδαμε στα κανάλια και δεν ενημερώσαμε ότι ρε παιδιά προσέξτε αυτόν τον άνθρωπο. Αλλά υποθέσαμε ότι μπορεί να έχει αλλάξει. Πόσα χρήματα έχει φάει. Η φιλανθρωπία σε τι στάδιο περνάει τώρα. Ο χαρακτήρας του ήτανε, τι να σας πω, θα τον ζηλεύανε πολλοί αλλά να μην ήτανε λαμόγιο. Γι’ αυτό ανέβηκε τόσο ψηλά. Γιατί είναι ο τρόπος του που τα έλεγε, που τα πρόβαλε. Δεν είναι τυχαίος», κατέληξε.


Πηγή