Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του οικονομικού συντάκτη, ο Κώστας Πολυχρονόπουλος φαίνεται να είχε αναπτύξει πολλά δίκτυα. Έτσι αποκαλύπτει το Live News ότι φαίνεται να είναι συνδεδεμένος ο λογαριασμός Paypal για τις δωρεές στον «Άλλο Άνθρωπο» με λογαριασμούς αμερικάνικων τραπεζών.

Η συγκεκριμένη εικόνα μάλιστα, αποτελεί δημοσίευση του ίδιου του Κώστα Πολυχρονόπουλου. Στην μία εικόνα ο λογαριασμός που έχει δοθεί για δωρεά ανήκει σε ελληνική τράπεζα, ενώ στην άλλη εικόνα αναγνωρίζεται μία αμερικανική τράπεζα σε συνδυασμό με ελληνική κι αυτοί οι λογαριασμοί να είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους.

Συνολικά, μέχρι στιγμής ο κ. Πολυχρονόπουλος φαίνεται να λαμβάνει χρήματα με τους εξής τρόπους: μετρητά, μέσω τραπεζικών λογαριασμών, μέσω paypal κι όπως αποκαλύπτει το Live News και ο Νίκος Φιλιππίδης και με ταχυδρομική επιταγή μέσω EΛΤΑ.

Συγκεκριμένα, η συγκεκριμένη απόδειξη δείχνει το ποσό των 4.355 ευρώ. Τα χρήματα αυτά έχουν αποσταλεί από έναν πολίτη προς τον κ. Πολυχρονόπουλο στις 15 Σεπτεμβρίου 2023.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πολυχρονόπουλος ελέγχεται για απάτη ύψους 600.000 ευρώ. Παράλληλα ερευνώνται οι τραπεζικοί λογαριασμοί που διαχειριζόταν ο ίδιος.


Πηγή