Η παραλία Κουκουναριές στην Σκιάθο είναι από τις διασημότερες στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, με τους τουρίστες να επιλέγουν το νησί ως ταξιδιωτικό προορισμό.

Ωστόσο, κάτοικος της περιοχής κατήγγειλε πως η φημισμένη παραλία εδώ και 10 ημέρες αντιμετωπίζει πρόβλημα υδροδότησης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει χρήση του πυροσβεστικού κρουνού σε περίπτωση που χρειαστεί.

«Από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα δεν λειτουργούν ούτε οι ντουζιέρες ούτε οι τουαλέτες. Από χθες το βράδυ δεν υπάρχει ούτε πυρόσβεση. Η παραλία έχει το δικό της σύστημα πυρόσβεσης και από χθες δεν υπάρχει δείγμα νερού», είπε στο MEGA ο Κώστας Καλαμποκάς, κάτοικος Σκιάθου.

Ο κάτοικος απευθύνθηκε στους αρμόδιους, την τοπική αρχή και την Περιφέρεια γνωστοποιώντας το πρόβλημα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί λύση.

«Εφόσον υπάρχει πρόβλημα και έχουν ενημερωθεί, δεν θα έπρεπε να υπάρχει Πυροσβεστική εκεί;», αναρωτήθηκε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το ότι δεν λειτουργούν οι ντουζιέρες αποτελεί δυσφήμιση για το νησί, όμως εκείνο που προκαλεί ανησυχία είναι ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει η πυρόσβεση λόγω του προβλήματος υδροδότησης.

Όπως ανέφερε ο κάτοικος του νησιού, στο παρελθόν σημειώθηκε πυρκαγιά στην παραλία μετά από ρίψη τσιγάρου και κατάφεραν να τη σβήσουν με πυροσβεστήρες, καθώς η Πυροσβεστική καθυστέρησε να προσεγγίσει το σημείο.


Πηγή