Με τον Υφυπουργό Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης στην περιοχή.

Τα μεγάλα θέματα στο χώρο της υγείας και κυρίως τα προβλήματα λειτουργίας και υποστελέχωσης του Νοσοκομείου Αγρινίου τέθηκαν στον Υφυπουργό Υγείας από τον Δήμαρχο Αγρινίου.

«Όπως διαπιστώσατε από την επίσκεψή σας είναι επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπιστούν τα λειτουργικά προβλήματα και οι ελλείψεις τόσο στο Νοσοκομείο όσο και στα κέντρα υγείας της ευρύτερης περιοχής. Πρέπει επειγόντως να οριστεί ένας οδικός χάρτης ενεργειών που θα οδηγήσει στην καλύτερη λειτουργία των μονάδων υγείας της Αιτωλοακαρνανίας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Υπάρχουν συγκεκριμένα αιτήματα από τη Διοίκηση και το ιατρικό προσωπικό τα οποία εκκρεμούν. Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού», τόνισε ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Τον Υφυπουργό Υγείας συνόδευε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θ. Παπαθανάσης, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γ. Καρβέλης και η Μ. Ψύλλα, Γεν. Γραμ. Υπ. Οικονομικών.

Παρόντες στη συνάντηση ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Θ. Τορουνίδης, η κ. Ειρήνη Ντάσκαρη εκπρόσωπος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγρινίου και οι Αντιδήμαρχοι Β.Φωτάκης, Γεωργία Μπόκα, Ανδρέας Σκαρτσάρης

Ακολουθήστε το agrinio24.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


agrinio24.gr