Τα θέματα που βάζει πολλά, με μετωπική κατά Τσίπρα και αναφορές σε μαύρο χρήμα, ενώ ροανήγγειλε επιπλέον νέο κύκλο απολύσεων, λέγοντας πως «δυστυχώς τώρα θα αρχίσει μια επίπονη διαδικασία εξορθολογισμού»,

«Κυκλοφορεί απίστευτο μαύρο χρήμα στα κόμματα στη χώρα μας. Μου λένε πολλοί: «πάρε κι εσύ, δεν βγαίνει αλλιώς. Έτσι είναι η Ελλάδα». Λοιπόν – Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα. Δεν θα έχει άγνωστες πηγές χρηματοδότησης», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα θέματα αυτά αναμένεται άλλωστε να συζητηθούν στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναβλήθηκε από τις 29 Ιουνίου για τις 6 Ιουλίου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης άφησε αιχμές εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από τα σενάρια για την δημιουργία ενός νέου φορέα της κεντροαριστεράς.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όμως με αφορμή δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν τον Αλέξη Τσίπρα να θεωρείται καταλληλότερος να ηγηθεί ένα νέο σχήμα της κεντροαριστεράς, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «κανάλια, εφημερίδες, δημοσιογράφοι, δημοσκοπήσεις – ολόκληρο το σύστημα θέλει να σας επιβάλλει».

Ο ίδιος δεν δίστασε να προαναγγείλει και νέο κύκλο απολύσεων στο κόμμα μιλώντας για ορθολογισμό. Στην ανάρτηση του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ακόμα ότι ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να αφήσει όσες φορές χρειαστεί την καρέκλα και να προσφύγει στην κρίση του λαού, κόντρα στα σχέδια του συστήματος.

Σε ένα νέο κύκλο εσωστρέφειας από το πουθενά μπαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανάρτηση του Προέδρου του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος βρίσκεται εδώ και ημέρες στις ΗΠΑ.

Την ίδια ώρα ο Χρήστος Σπίρτζης αμφισβήτησε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας και έδειξε τον Αλέξη Τσίπρα ως αρχηγό του εγχειρήματος για την κεντροαριστερά, ενώ η Κουμουνδούρου απάντησε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να σχολιάσει τις δηλώσεις κάποιου, ο οποίος συνειδητά προκαλεί για να εξασφαλίζει, επί καθημερινής βάσης, τα 15 λεπτά δημοσιότητας που (πιστεύει ότι) του αναλογούν. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι τουλάχιστον ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 9ης Ιουνίου»


Πηγή