Με την αγωνία να κορυφώνεται, ο βιολογικός αδελφός της Σταυρούλας μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS.

«Δεν έχει γίνει. Δεν έχει γίνει κάτι ακόμα (ταυτοποίηση). Περιμένουμε. Η υπόθεση είναι σαν μπαλάκι του τένις. Μια πηγαίνει δεξιά και μια πηγαίνει αριστερά», δήλωσε.

Η σορός εντοπίστηκε ανοιχτά του Πόρου στις 24 Αυγούστου. Δυο μέρες πριν, στις 22 Αυγούστου η Σταυρούλα εξαφανίστηκε. Έφυγε από το σπίτι της Κυψέλης με ένα σακίδιο στην πλάτη κι χάθηκε από προσώπου γης.

«Σoρός γυναίκας σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Φορούσε μαύρο μπικίνι και ροζ κοκαλάκι στα μαλλιά. Ύψος 1,70. Βάρος 80-90 κιλά. Δεν μπόρεσαν να αξιολογηθούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Η ηλικία προσδιορίζεται σε γυναίκα άνω των 40 ετών», αναφέρει η ιατροδικαστική.

Το ρολόι που βρέθηκε στη σορό, είναι ίδιο με εκείνο που φορούσε η Σταυρούλα όταν εξαφανίστηκε. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ταιριάζει και το μαύρο μαγιό που φορούσε ενώ η σορός φέρει ουλή ίδια με εκείνη που είχε η Σταυρούλα από παλαιότερο χειρουργείο της.

«Δεν μπορούν να αποκλεισθούν παθολογικά αίτια θανάτου καθώς παρήλθε μεγάλο χρονικό διάστημα μεταξύ της ιατροδικαστικής εξέτασης και του θανάτου. Από τις τοξικολογικές βρέθηκε ουσία που εντοπίζεται σε αντικαταθλιπτικά που δίνεται μόνο με συνταγή γιατρού», αναφέρει η ιατροδικαστική.

Οι Αρχές απομακρύνονται από το σενάριο της αυτοχειρίας, καθώς η γυναίκα φορούσε μαγιό με το ενδεχόμενο του δυστυχήματος την ώρα που κολυμπούσε να είναι το πιθανότερο.

Πρώτο το LIVE NEWS και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είχαν αποκαλύψει από χτες πως το Ανθρωποκτονιών είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Αύριο τα αποτελέσματα DNA

Μόνο η εξέταση DNA θα απαντήσει στο ερώτημα αν πράγματι πρόκειται για το άψυχο σώμα της Σταυρούλας.

«Αυτά που άκουσα για την περιγραφή της σορού ήταν σε σήψη. Δεν μπορούσαν να την αναγνωρίσουν γενικά στο πρόσωπο της ήταν αλλοιωμένη. Γι’ αυτό τον λόγο πήραν DNA από τον πατέρα μου για να γίνει το τεστ», ανέφερε ο αδερφός της Σταυρούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτελέσματα του DNA θα βγουν αύριο.

Αποκαλυπτικές μαρτυρίες

Δύο σημαντικές μαρτυρίες φέρνει στη δημοσιότητα το Live News, οι οποίες ρίχνουν φως στην εξαφάνιση της Σταυρούλας.

Η γειτόνισσα της Σταυρούλας μιλά αποκλειστικά στο MEGA και περιγράφει πως τα ρούχα τα οποία βρέθηκαν στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου ήταν εκείνα που φορούσε η Σταυρούλα την ημέρα προτού εξαφανιστεί.

«Φορούσε ένα μαύρο μπλουζάκι κι είχε ένα σακίδιο πλάτης σκουρόχρωμα, προς το μαύρο. Μου έδινε την εντύπωση ότι ήταν φουσκωμένο το σακίδιο, πως βάζουμε ρούχα και πιέζεται; Είχε ήδη νυχτώσει, Αύγουστος μήνας, 21:30 με 22:00, κάπου εκεί. Μισή με μία ώρα πριν μιλούσε με κάποιον. Άκουσα που είπε «κύριε Γιώργο». Συμφωνούσε ήρεμα», είπε η γειτόνισσα.

Στο ΜΕGA μίλησε και το άτομο που βρήκε τη τσάντα της γυναίκας που πνίγηκε. Όπως είπε ο ίδιος, εκείνο το βράδυ είδε τη μαυροφορεμένη γυναίκα να μπαίνει στη θάλασσα, ωστόσο δεν την είδε ποτέ να βγαίνει.

«Ήταν 21:30 – 22:00. Μπήκε, άφησε την τσάντα, άλλαξε και μπήκε να κάνει μπάνιο. Από εκεί και πέρα ούτε την είδα να βγαίνει. Μπήκε μόνη της για μπάνιο. Δεν την είδα να βγαίνει. Έφυγα εγώ μετά από 40 λεπτά, δεν είχε βγει μέχρι την ώρα που ήμουν εκεί».

Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν το επόμενο πρωί ξαναπήγε στο σημείο, τα ρούχα της γυναίκας βρίσκονταν ακόμα εκεί.


Πηγή