Η αυλαία των φετινών εορτασμών θα ανοίξει με τη συναρπαστική εκδήλωση φωταγώγησης του πάρκου την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 18:00.

Ένα φαντασμαγορικό show με προβολείς θα φωτίσει τον ουρανό του Ελληνικού, υπό την επιμέλεια του καταξιωμένου Lighting Designer Τάσου Περδικούρη.

Το μοναδικό αυτό θέαμα θα «ντύσει» μουσικά η γιορτινή μελωδία που έχει δημιουργήσει ο Ερμής Γεραγίδης ειδικά για τη βραδιά, την οποία θα ερμηνεύσει ο ίδιος στο πιάνο, με τη συνοδεία της τσελίστριας Στέλλας Τέμπρελη. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με την εντυπωσιακή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, που θα σημάνει την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Στα ξύλινα σπιτάκια θα διεξάγονται διασκεδαστικές εορταστικές δραστηριότητες και εργαστήρια.

Oι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν χριστουγεννιάτικες γεύσεις , να απολαύσουν διασκεδαστικές βόλτες με το παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Carousel, και να χαλαρώσουν στον κήπο Ζεν, ε ο κήπος δίπλα από το σιντριβάνι στολίζεται με φώτα που δημιουργούν σχέδια εμπνευσμένα από το διάσημο πίνακα “The Starry Night” του κορυφαίου ζωγράφου Βίνσεντ Βαν Γκογκ, δημιουργώντας μία φαντασμαγορική ατμόσφαιρα.


Πηγή