Παγκόσμιο Φόρουμ Νταβός: Μαγνητίζει και τα call girls -Πικάντικες αποκαλύψεις, αστρονομικές ταρίφες

  ο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Νταβός της Ελβετίας αποτελεί πόλο έλξης και για call girls.

  Το χιονισμένο ελβετικό θέρετρο φαίνεται να αποτελεί κάθε χρόνο τέτοιον καιρό μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ενός καλού μεροκάματου για τις συνοδούς πολυτελείας.

  Μάλιστα, η γερμανική εφημερίδα «Bild» παραθέτει… πικάντικες λεπτομέρειες για τον τιμοκατάλογό τους, αλλά και πληροφορίες για το ποιοι «πελάτες» θεωρούνται οι καλύτεροι.

  Η ζήτηση για call girls εκτοξεύεται κάθε χρόνο στη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, όπου δίνουν το «παρών» αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων.

  Μια από αυτές τις κοπέλες που πληρώνονται για να κάνουν… παρέα σε μέλη του φόρουμ, η Σαλόμε Μπάλθους (Salome Balthus), μίλησε για την εμπειρία να είσαι call girl κάθε χρόνο τέτοια εποχή στο Νταβός.

  Πρόσφατα, έγραψε στο Twitter το ακόλουθο μήνυμα: «Το ραντεβού στην Ελβετία κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ σημαίνει να κοιτάς τα όπλα των φρουρών ασφαλείας στον διάδρομο του ξενοδοχείου στις 2 το πρωί και μετά να μοιράζεσαι μαζί τους τις σοκολάτες από το εστιατόριο και να κουτσομπολεύεις τους πλούσιους… #Davos #WEF».

  Η εφημερίδα «Bild» μίλησε με μια συνοδό πολυτελείας, τη «Λιάνα», για την επιχείρησή της. Η κοπέλα, η οποία περιγράφεται με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους, πράσινα μάτια και ένα χαμόγελο με λακκάκια, κάνει λόγο για απαραίτητο dress code και ανάλογη συμπεριφορά. «Αυτό είναι σημαντικό. Υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι, πρέπει το ντύσιμο να είναι αυστηρά επαγγελματικό για να μπορείς να εισέλθεις σε κάποια ξενοδοχεία», όπως λέει.

  Νταβός: Πόσο χρεώνουν τα call girls για την… παρέα τους -Αυτοί είναι οι καλύτεροι «πελάτες»
  Ένας από τους τακτικούς πελάτες της, που δεν παρέλειψε ούτε αυτήν τη φορά το ραντεβού τους, είναι Αμερικανός. «Όποτε είναι στην Ελβετία, μου τηλεφωνεί. Αυτό συμβαίνει πολλές φορές τον χρόνο», λέει στη γερμανική εφημερίδα.

  Η «Λιάνα» χρεώνει 700 ευρώ για λίγες ώρες και, όποιος θέλει να διανυκτερεύσει μαζί της, πληρώνει κάτι παραπάνω: 2.300 ευρώ. «Συν τα έξοδα μετακίνησης», όπως εξηγεί.

  Πριν από μερικά χρόνια, ένας πελάτης ήθελε την παρέα της για 4 ώρες. Ωστόσο, «στη συνέχεια τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά: Δεν χρειάστηκαν 10 λεπτά για να νιώσει ερωτική ικανοποίηση». Γελώντας, αναφέρει ότι «λίγο μετά ροχάλιζε στο κρεβάτι δίπλα μου».

  Η ίδια υποστηρίζει ότι προτιμά τους Αμερικανούς και τους Βρετανούς ως ερωτικούς συντρόφους. «Δυστυχώς, οι Γερμανοί είναι τσιγκούνηδες όταν πρόκειται για φιλοδωρήματα», σημειώνει.

  Το 2020, σύμφωνα με τους «Times» και έναν αστυνομικό που επικαλούνται, τουλάχιστον 100 εργάτριες του σεξ ταξιδεύουν στο Νταβός για το Φόρουμ. Όλα αυτά, ενώ στην Ελβετία η πορνεία είναι απαγορευμένη διά νόμου.

  Πηγή:iefimerida.gr