Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο δικηγόρος το ηθοποιού γνωστοποίησε πως θα υποβάλλει μήνυση και αγωγή σε βάρος της Ζέτας Δούκα και της Δώρας Χρυσικού για συκοφαντική δυσφήμιση.

Όπως τόνισε η ηθοποιός, δεν πρόκειται για καινούριες μηνύσεις, ενώ δήλωσε πως κρατά στάση σιωπής επειδή σέβεται τη δικαιοσύνη.

«Για μένα είναι μία κακή δημοσιότητα. Είναι μία δημοσιότητα που δεν θα ήθελα ποτέ. Είμαι πολλά χρόνια στο χώρο κι έχω δώσει το στίγμα μου. Θέλω να μιλώ για τη δουλειά μου και ότι έχει να κάνει με το κοινωνικό γίνγεσθαι, όπως μίλησα για την ασθένειά μου και δεν το μετάνιωσα ποτέ».

«Αυτό είναι μία διαδικασία που έχουμε βρεθεί εμείς αμυνόμενοι. Δεν ξεκινήσαμε καμία δικαστική διαμάχη. Μας έγινε μία αγωγή οπότε αναγκαστικά για να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Πήραμε όλες τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που μας δίνει ο νόμος. Όλα αυτά θα φανούν στο χρόνο, στις δίκες που θα γίνουν. Η τελευταία αυτή εξέλιξη φορά κάποιες μηνύσεις που έχουν γίνει εναντίον εμού και της Ζέτα Δούκα και ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία».

«Αυτές τις ημέρες νιώθω ότι έχω καταδικαστεί για κάτι και δεν το γνωρίζω. Δεν παίρνω τίποτα πίσω από όσα έχω πει για τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν πράττω εν θερμώ», είπε.

«Η Ζέτα Δούκα δεν είναι φίλη μου, αλλά όφειλα να πω την αλήθεια και αυτό έπραξα. Είμαι αυτόπτης μάρτυρας και ότι βρίσκομαι κατηγορούμενη, είναι δεύτερο κομμάτι. Το είδα με τα μάτια μου να συμβαίνει και αυτό είπα».

Η ηθοποιός τόνισε πως το γεγονός ότι βρίσκεται κατηγορούμενη είναι το αποτέλεσμα των πράξεών της, αναγνωρίζοντας στον Γιώργο Κιμούλη το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του, με τη Δώρα Χρυσικού να τονίζει πως σέβεται το έργο της δικαιοσύνης.


Πηγή