Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαϊας και Ακαρνανίας συνελήφθησαν τρία άτομα και σχηματίσθηκαν δυο δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα.

Ειδικότερα

1) Στην Πάτρα

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μια γυναίκας, την οποία κατήγγειλε ο πρώην σύντροφός της για ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση μέσω τηλεφώνου.

2) Στη Δυτική Αχαΐα

Α)Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του για ενδοοικογενειακή βία και απειλή.

Β) Συνελήφθη, ένας άνδρας, διότι η σύνοικος σύντροφός του υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, καθώς την χτύπησε στον αυχένα μη προκαλώντας της εμφανή σωματική βλάβη.

3) Στην Αιτωλοακαρνανία

Συνελήφθη, χθες σε περιοχή του Ακτίου Βόνιτσας, ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του η σύζυγός του για ενδοικογενειακή απειλή και εξύβριση.

4) Στην Αμφιλοχία

Συνελήφθη, χθες σε περιοχή της Αμφιλοχίας, ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία συγγενικού του προσώπου για εξύβριση, ενώ ο συλληφθείς στην συνέχεια υπέβαλε καταγγελία σε βάρος τριών ημεδαπών συγγενικών του προσώπων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για ψευδή καταμήνυση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς.

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


agrinio24.gr