Αν και καταδικασμένος, o πρώτος Πρόεδρος που καταδικάζεται για έγκλημα, σηκώνει το γάντι, δείχνει τα δόντια του και αντεπιτίθεται. Απέναντί του η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

Η είδηση πέφτει σαν βόμβα. Ο Ντόναλντ Τραμπ καταδικάστηκε για 34 διαφορετικά εγκλήματα σε βαθμό κακουργήματος από ενόρκους στο Μανχάταν.

Το εξώφυλλο του ΤΙΜΕ είναι αφιερωμένο στην δικαστική απόφαση για τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Σε όλες τους χαρακτηρισμούς που του έχουν αποδοθεί – φανταχτερός επιχειρηματίας, επώνυμος σόουμαν, αφελής πρόεδρος – ο Τραμπ πρόσθεσε έναν νέο τίτλο: εγκληματίας», αναφέρεται στο εξώφυλλο.

Ήταν μια μακρά δίκη που όλα δείχνουν πως θα έχει και μακρύ μέλλον. Σε κάθε περίπτωση το δικαστήριο έκρινε πως ο Τραμπ για να κλείσει το στόμα της Ντάνιελς και να μην πει για την σχέση τους αλλοίωσε έγγραφα.

Σκοπός του Τραμπ κατά την απόφαση να κρύψει τα χρήματα που έδωσε στην πορνοστάρ. Μέσα στην δίκη η στάση του Τραμπ τα έλεγε όλα.

Καταπέλτης κατά Τραμπ ο εισαγγελέας, είπε πως ο 78χρονος Τραμπ διέπραξε συνομωσία, με σκοπό να φτιάξει την εικόνα του πριν από τις εκλογές του 2016.

Και τώρα τι; Θα εξαφανιστεί ο Τράμπ; Μάλλον όχι. Αναλυτές λένε πως οι περισσότερες καταδίκες για αδικήματα σαν αυτά του Τραμπ δεν καταλήγουν σε ποινή φυλάκισης, αλλά σε αναστολή, πρόστιμα και κοινωφελή εργασία. ‘Άλλωστε ο Τραμπ βέβαια μπορεί ακόμα να είναι υποψήφιος πρόεδρος.

Οι τρεις όροι για να είναι κανείς υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ είναι να έχει γεννηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, να είναι άνω των 35 ετών και να μένει στις Ηνωμένες Πολιτείες τουλάχιστον 14 χρόνια.

Ο Τραμπ πληροί αυτές τις προδιαγραφές. Στο πλευρό του η κόρη του, Ibanka, ανέβασε φωτογραφία με τον πατέρα της και την φράση «σε αγαπάω μπαμπά».

Η απαγγελία της ποινής του θα γίνει την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 10:00 το πρωί τοπική ώρα, τέσσερις ημέρες πριν το εθνικό συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων τον χρίσει επίσημα υποψήφιο, για τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.


Πηγή