Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του δημιουργού της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος», Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος – κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Τις διαδρομές του χρήματος από δωρεές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που διακινούσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ως «Άλλος Άνθρωπος» μέσω λογαριασμών συγγενικών του προσώπων και ίσως μιας εταιρείας μυστήριο ερευνούν οι ελεγκτικές Αρχές.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», μίλησε στο LIVE NEWS για την εταιρία «φάντασμα».

Όπως είπε, η εταιρία δημιουργήθηκε το 2016 και αρχικά ονομαζόταν «Ανθρώπινες εκφράσεις».

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, φαίνεται πως υπήρχε φιλική σχέση μεταξύ του αποθανόντα επιχειρηματία και την φίλη του Κώστα Πολυχρονόπουλου, η οποία πήγαινε συχνά μαζί του στα καταστήματα τυχερών παιχνιδιών.

Όπως είπε όμως, από την πλευρά του κ. Πολυχρονόπουλο λένε πως αυτή η εταιρία είχε δημιουργηθεί για να λαμβάνουν τα δελτία αποστολής από τα σούπερ μάρκετ για τις δωρεές.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος προχώρησε σε ακόμα μία αποκάλυψη για έναν άνθρωπο που έχει κάνει καταγγελία στην κοινωνική κουζίνα καθώς δέχτηκε απειλές.

Όπως είπε ο αστυνομικός συντάκτης, πρόκειται για έναν 25χρονο, ο οποίος έχει κάνει καταγγελίες στα μέσα ενημέρωσης πως ο «Άλλος Άνθρωπος» και οι συνεργάτες του καταχράστηκαν δωρεές ενώ πολλές φορές πήγαιναν με αυτές σε νυχτερινά κέντρα.

Σήμερα, Παρασκευή 02/02 μετέβη σε αστυνομικό τμήμα και υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστων καθώς δέχτηκε επανειλημμένες απειλές από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα για εκείνον και την οικογένειά του.


Πηγή